michelle van woensel

founder

"HET BIJHOUDEN VAN FOODTRENDS EN DE INTERACTIE MET MENSEN VIA SOCIAL MEDIA IS VOOR MIJ EEN DAGELIJKSE BEZIGHEID DIE IK MET VEEL PLEZIER UITVOER"

​De liefde voor horeca is mij dan ook met de paplepel ingegoten aangezien mijn ouders vroeger een eigen restaurant hadden waardoor ik letterlijk in de horeca wereld ben opgegroeid. Op 11 januari 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik MIES MEDIA begonnen.

Destijds werkte ik fulltime als schoonheidsspecialiste, maar had altijd al een passie voor fotografie, vormgeving en stiekem ook nog voor horeca. Ik bedacht een manier om deze twee passies samen te bundelen en daar was MIES MEDIA. Zonder marketingopleiding, fotovakschool of andere scholing. Puur uit passie en gevoel. Ik wist dat ik dit moest doen. Nu meer dan 5 jaar later zitten we met een team van content creators, grafisch ontwerpers, fotografen en copywriters op kantoor. Dit had ik nooit durven dromen!

student.png
fenixfood.png
kaapse.png
hilton.png
jordys.png
koekela.png
tiger.png
meat.png
tijm.png
koffie.png
club vers.png
amehoela.png
WIT.gif
surpriseat-logo-full-white-rgb-1080px@72

“BIJ MIES MEDIA IS ONS STREVEN OM BEDRIJVEN BINNEN DE FOODBRANCHE TE HELPEN BIJ HET VERBETEREN VAN HUN ONLINE AANWEZIGHEID”

Hierbij kun je onder andere denken aan het dagelijks beheren van Facebook en Instagram, fotografie, grafisch design en copywriting. Er zijn tal van bedrijven die wel aanwezig zijn op social media, maar weinig rendement behalen door onwetendheid of tijdgebrek. Echter blijkt online aanwezigheid voor meer naamsbekendheid en publiek/klanten te zorgen, mits op de juiste manier toegepast.