top of page

michelle van woensel

founder

"HET BIJHOUDEN VAN FOODTRENDS EN DE INTERACTIE MET MENSEN VIA SOCIAL MEDIA IS VOOR MIJ EEN DAGELIJKSE BEZIGHEID DIE IK MET VEEL PLEZIER UITVOER"

​De liefde voor horeca is Michelle met de paplepel ingegoten. Haar ouders vroeger een restaurant, waardoor zij letterlijk in de horeca wereld ben opgegroeid.

 

Haar carrière begon als fulltime schoonheidsspecialiste, maar Michelle had altijd al een passie voor fotografie, vormgeving en stiekem toch ook voor de horeca. Dus bedacht zij een manier om deze passies samen te bundelen. Op 1 december 2014 heeft zij de stoute schoenen aangetrokken en is MIES MEDIA gestart. Zonder marketingopleiding, fotovakschool of andere scholing, puur uit passie en gevoel. 

Nu jaren later zijn we gegroeid tot een team met content creators, grafisch vormgevers, fotografen en copywriters op kantoor. Dit had zij nooit durven dromen.

student.png
fenixfood.png
kaapse.png
hilton.png
jordys.png
koekela.png
tiger.png
meat.png
tijm.png
koffie.png
club vers.png
amehoela.png
WIT.gif
surpriseat-logo-full-white-rgb-1080px@72

“BIJ MIES MEDIA IS ONS STREVEN OM BEDRIJVEN BINNEN DE FOODBRANCHE TE HELPEN BIJ HET VERBETEREN VAN HUN ONLINE AANWEZIGHEID”

Hierbij kun je onder andere denken aan het dagelijks beheren van Facebook en Instagram, fotografie, grafisch design en copywriting. Er zijn tal van bedrijven die wel aanwezig zijn op social media, maar weinig rendement behalen door onwetendheid of tijdgebrek. Echter blijkt online aanwezigheid voor meer naamsbekendheid en publiek/klanten te zorgen, mits op de juiste manier toegepast.

bottom of page